Kdo smo

 KONTAKT: 041546317 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 
Moje ime je Bojan Drakšič. Delujem v Mariboru in njegovi okolici po dogovoru tudi drugje. Sem osebni trener in prezenter različnih oblik in zvrsti skupinskih vadb ter ustanovitelj in vodja programa ALAFIT. Za menoj je že več kot 20 let delovanja v tem poslu. V teh letih sem odvodil "nešteto" ur različnih zvrsti skupinskih vadb (TNZ, STEP, TAEBO, Krožnih treningov, vadbe Programa ALAFIT, itd.) in različnih oblik individualnih treningov oz. osebnega treniranja posameznikov ali manjših skupin. Sem pionir povsem nove vadbe za oblikovanje zadnjice BUTTLIFT ALAFIT, ki je popolna novost na Slovenskem področju. Ob meni deluje tudi moj tim trenerjev ALAFIT, ki Vam s svojo strokovnostjo in predanostjo pomagajo dosegati želene rezultate pri (pre)oblikovanju Vašega telesa.
 

 

Andrej Munda (vaditelj ALAFIT tima) se predstavi:

gibanje in "športanje" me spremljata že od otroštva. V času študija sem začel obiskovati fitnes, kjer so me navdušile predvsem vadbe v skupini. Najbolj me je pritegnil program "BodyPump" za katerega sem se leta 2012 tudi ustrezno izobrazil-licenciral ter postal Less Mills inštruktor. Z velikim veseljem sem vadeče vodil do preobrazbe telesa kasneje pa se odločil še bolj izobraževati v tej smeri in pridobiti FZS licenco ter pridobljeno znanje deliti z drugimi. Tako sem leta 2014 FZS licenco tudi pridobil in jo seveda podaljšujem vsako leto. Ker želim delati v timu, ki je še posebej specializiran za preoblikovanje ženskega telesa in ki ima dolgoletne, številne izkušnje na področju osebnega trenerstva ter znanje in izkušnje na področju kvalitetnega izvajanja številnih avtorskih skupinskih vadb (npr. BUTTLIFT ALAFIT za ekstremno oblikovanje zadnjice) in ker želim delati le z najboljšimi, sem se pridružil timu ALAFIT katerega vodja je osebni trener in moj mentor Bojan Drakšič, kjer lahko svoje znanje samo še nadgrajujem in vodim stranke po preizkušenih metodah do njihovega cilja - popolne postave!  


Kaj vam ponujamo (klikni):
Program ALAFIT je namenjen vsem Vam, ki si želite enkrat za vselej spremeniti (pre-oblikovati) podobo Vašega telesa in hkrati zaživeti bolj zdravo.
Program ALAFIT je revolucionaren program oblikovanja Vašega telesa brez obiskovanja raznovrstnih kozmetičnih salonov in estetskih centrov brez nepotrebne porabe denarja za raznovrstno kozmetiko in magičnih tabletk za hujšanje, različnih "modernih" kozmetičnih posegov, itd.
Program ALAFIT je oblikovan tako za ženske, kot za moške, uporablja pa ga lahko prav vsak, ki si želi spremeniti oziroma oblikovati svoje telo. Starost ni pomembna. Vadeči pri vadbi uporabljajo predvsem svojo lastno težo telesa in posameznih udov z minimalnim številom pripomočkov (uteži, kolebnica, kolo, obroč, itd).
Program ALAFIT je zasnovan tako, da se lahko uporablja kjerkoli. V naravi, pri Vas doma ali v službi, v fitnes centru, športni dvorani, telovadnici, itd. Posebnost programa torej je, da za doseganje rezultatov ni nujno obiskovati fitnes centrov (seveda odvisno od želenih ciljev klienta).
Imate samo eno telo zato poskrbite zanj! Dovolite mi, da Vam pri tem pomagam.
Bojan Drakšič - ustanovitelj programa ALAFIT - Osebni trener, promotor, prezentator in izvajalec skupinskih vadb, ustanovitelj BUTTLIFT ALAFIT vadbe, Koncepta celovite preobrazbe ter organizator izobraževalnih tečajev ALAFIT