Želite fitnes na prostem?

Postavimo na ključ! 

Pošljite povpraševanje za Vaš projekt!

Pokličite nas...
Pišite nam...

Ali želite tudi v vaši občini, termah, športnem centru, hotelu, turističnem kompleksu, domu za starostnike, vojašnici ali preprosto doma postaviti fitnes na prostem?

 

Postavljamo streetworkout komplekse v naravi, fitnese na prostem, motorične parke, medgeneracijske parke, trajnostne gibalne parke in poligone, otroška igrala, vojaške poligone, tartanske športne podlage, dvoransko opremo in notranja ali zunanja igrišča skupinskih ali individualnih športov, itd...

 

Zadevo speljemo od idejne zasnove, izrisa, vključitve v prostor, priprave projektne dokumentacije, certificiranja opreme do same izvedbe postavitve z možnostjo organizacije oz. priprave protokolarne otvoritve postavljenega projekta vključno z vsemi primopredajnimi in bodočimi izobraževanji upravljalcev in uporabnikov v ta namen.

 

Naprave za vadbo na prostem omogočajo zabavno rekreacijo, ki je primerna za vse generacije. Vaje so varne in učinkovite, saj ni obremenitev za telo, ker ni uporabe uteži. Na vsaki napravi najdete navodila za uporabo. Z gibanjem na svežem zraku izboljšate delovanje srca in poskrbite za boljšo presnovo. Zunanji fitnes je v prosti uporabi in zanj ne potrebujete posebne opreme. 

Pošljite povpraševanje za Vaš projekt

Ime *
Priimek *
Podjetje, Občina, Drugo... *
Telefon *
E-naslov *
Lokacija postavitve *
Sporočilo