Programi ALAFIT...

Rezervirajte svoj program!

Pokliči nas...
Piši nam...

Gre za individualno ali skupinsko vadbo. Vadba je namenjena konkretnemu preoblikovanju celotnega telesa s povdarkom na preoblikovanju zadnjice. Intenzivnost vadbe je prilagojena sposobnostim vadečim in je lahko od srednje do zelo intenzivna.

Z Butlift vadbo konkretno aktiviramo in krepimo mišice zadnjice, mišice nog in trebuha hkrati pa jačamo kardiovaskularni sistem in dvigujemo kondicijsko pripravljenost oziroma formo vadečega. Ob vsakokratni aktivaciji omenjenih mišičnih skupin preoblikujemo vaša telesa. Če želite pridobiti formo, kondicijo, oblikovati telo predvsem pa ekstremno preoblikovati vašo zadnjico potem je vadba kot nalašč za vas. Preizkušeno!

Osebno trenerstvo "programa ALAFIT" je individualiziran in projektno pripravljen program izbranega nadzorovanega gibanja in planskega prehranjevanja za vse tiste, ki želite nekaj več. Gre za posebej načrtovan projekt ali program, ki ga pripravi profesionalni osebni trener Bojan Drakšič, ki se s preoblikovanjem teles ukvaja že več kot 25 let. Program je prirejen oziroma oblikovan izključno glede na potrebe in želje klienta. Od ciljev klienta in njegove volje ter pripravljenosti sodelovanja je potem odvisna stopnja intenzivnosti, vrsta vadbe, svetovanja, načrtovanja in planiranja vadbe ter vseh pripadajočih elementov le-te. Klient in osebni trener  Bojan Drakšič sodelujeta non-stop ali 24/7, kar pomeni, da je osebni trener klientu 100% na voljo. Gre za spremljanje, motiviranje, korigiranje, svetovanje in usmerjanje od samega začetka projekta do zaključka realizacije začrtanega cilja oziroma do popolnega zadovoljstva klienta. 

Hujšanje in izguba kilogramov

Ali se že dolgo borite z odvečnimi kilogrami?

Hujšanje pod našim nadzorom še nikoli ni bilo tako enostavno. Vsakokratne reference govorijo same zase. Za izgubo odvečne teže dokazano ne potrebujete nadležnih prehranjevalnih diet. Vse kar morate soriti je, da nas kontaktirate in nam zaupate vaše želje. Če želite na kar se da lahek način izgubiti maščobno tkivo potem je naša ponudba vaša prava izbira. Zapisali bi še več, a vsega pač ne moremo izdati na portalu zato se vidimo na hujšanju v živo. Garantiramo Vam, da se boste počutili mnogo bolje, Vaša samozavest pa bo po novem pokala po šivih. In to je tudi namen. Zadovoljni klienti so namreč naše edino vodilo.   

Ste se poškodovali in po operaciji ter terapijah ostali prepuščeni sami sebi?

Ponavadi se zgodi ravno to. Po bolniškem zdravljenju ponavadi sledi fizioterapevtska obravnava poškodovanega dela telesa. Ko se le-ta zaključi je pacient ponavadi oz. skoraj vedno prepuščen samemu sebi. Ob zaključku terapij pacientom predajo le zelo splošna fizioterapevtska navodila s slikicami na A4 formatu. Zelo narobe! Tukaj se namreč težko delo in kineziološka rehabilitacija poškodbe šele prične. Za pravilno in zdravo delovanje motoričnega aparata je potrebna dosledna kineziološka obravnava, ki se torej prične šele ob zaključku fizioterapij. Pacienti so po fizioterapiji prepuščeni sami sebi zaradi česar prihaja do novih poškodb ali celo poškodovanja zdravljenega dela telesa. Vzorci drže, hoje, gibanja po poškodbi namreč niso več enaki zato jih je potrebno z nadzorovano kineziološko rehabilitacijo oz. obravnavo v največji možni meri tudi odpraviti.  

V našem butičnem VIP ambientu Vam lahko ponudimo 45 - 60 minutno antistresno sprostitev vašega utrujenega telesa in duha. Masaže so del vsakega rehabilitacijskega procesa, ki razbremeni telo in duha ter omogoči pripravljenost na nove izzive. Pomembno je, da mišično tkivo razbremenimo zategnjenosti, bolečin, zmanjšane gibljivosti itd...   

Fiziološki učinki masaže so povečana cirkulacija krvi, pospešen pretok limfe, mišična relaksacija, izboljšan obseg sklepne gibljivosti, osvežitev mišičnega tkiva, boljše celjenje tkiva, pospešeno odstranjevanje metaboličnih produktov, zmanjšanje bolečine, itd.

Ali želite tudi v vaši občini, termah, športnem centru, hotelu, turističnem kompleksu, domu za starostnike, vojašnici ali preprosto doma postaviti fitnes na prostem?

 

Postavljamo streetworkout komplekse v naravi, fitnese na prostem, motorične parke, medgeneracijske parke, trajnostne gibalne parke in poligone, otroška igrala, vojaške poligone, tartanske športne podlage, dvoransko opremo in notranja ali zunanja igrišča skupinskih ali individualnih športov, itd...

Zadevo speljemo od idejne zasnove, izrisa, vključitve v prostor, priprave projektne dokumentacije, certificiranja opreme do same izvedbe postavitve z možnostjo organizacije oz. priprave protokolarne otvoritve postavljenega projekta vključno z vsemi primopredajnimi in bodočimi izobraževanji upravljalcev in uporabnikov v ta namen.

Naprave za vadbo na prostem omogočajo zabavno rekreacijo, ki je primerna za vse generacije. Vaje so varne in učinkovite, saj ni obremenitev za telo, ker ni uporabe uteži. Na vsaki napravi najdete navodila za uporabo. Z gibanjem na svežem zraku izboljšate delovanje srca in poskrbite za boljšo presnovo. Zunanji fitnes je v prosti uporabi in zanj ne potrebujete posebne opreme. 

ODLIČNA VADBA NA PROSTEM ZA VEČ MOČI & MANJ MAŠČOB

 

Pri vadbi na prostem v naravi (ALAFIT CAMP) krepimo in oblikujemo celo telo, spodnji del telesa (pri vzponu na stopnice, itd) se pravi noge in zadnjico in zgornji del telesa (izvajanje vaj z lastno težo in pripomočki), krepimo srčno-žilni in dihalni sistem, razvijamo mišično moč in povečujemo razgradnjo maščob. Vadba je primerna tako za začetnike, kot tiste bolj trenirane in se sproti prilagaja odvisno od pripravljenosti vadečih.

Želite oblikovati vaše telo?

 

Ali ste že siti obljub kozmetičnih salonov in estetskih centrov ter njihovih pregrešno dragih 10, 5 ali celo manj dnevnih paketih oblikovanja telesa, učvrstitve telesa, itd?

 

Naš program oblikovanja telesa "Program ALAFIT" temelji na metodi pospešene porabe maščobnih celic ob pospešenem srčnem utripu (aerobic zone), ki ga ustvarimo sami, kar dosežemo s pomočjo posebne oblike vadbe in prehrane, ki temelji na naših izkušnjah osebnih treningov, individualnega treniranja vadečih posameznikov, ki so želeli preizkusiti "Program ALAFIT"in tako kljub ostalim klasičnim metodam, končno po želji oblikovali svoje telo ter tako končno spremenili svojo postavo.

Buttlift Alafit

Želite oblikovati vašo zadnjico pa ne veste, kako?

 

  • ALAFIT BUTTLIFT program je posebej oblikovan program vadbe, ki nam omogoča doseči prav to, kar je bilo do zdaj za nekatere mogoče doseči samo z kirurškim nožem in umetnimi vsadki ("privzdigniti" zadnjico in jo tako oblikovati)
  • ALAFIT BUTTLIFT program zajema posebno vadbo, kakršne še niste poskusili. Vadba  je posebej koncentrirana na mišice gluteusa torej mišic zadnjice.
  • ALAFIT BUTTLIFT temelji na šokiranju mišic gluteusa s pomočjo posebne vadbe koncentrirane na točno ta del telesa. Na ta način lahko nadziramo intenzivnost oz. tako dosežemo stimulacijo mišice gluteusa za rast.

  • ALAFIT BUTTLIFT vsebuje posebne vaje, ki intenzivno vplivajo na rast mišic gluteusa. Izvaja se lahko individualno ali v skupini.
  • Rezultati vadbe po programu so vidni tudi že po mesecu dni vadbe.

Rezervirajte svoj program!

Ime *
Priimek *
Telefon *
E-naslov *
Začetek izbranega programa *
Sporočilo

Izberite paket

 *